Met de publicatie van De vrouwe van Myrdin in juni 2017 kwam voor mij een droom uit: mijn eerste volledige roman. Op deze pagina lees je meer over het boek. Daarnaast heb ik een overzicht gemaakt van diverse recensies en reacties op dit verhaal.

 

Benieuwd naar het boek? Lees het eerste hoofdstuk!

 

Vanaf jongs af aan schreef ik al schriften en schrijfblokken vol met verhaalideeën, scènes en wilde avonturen. Vooral fantasy, mythologie, sprookjes, geschiedenis en avonturenverhalen vond en vind ik prachtig om te lezen en om over te schrijven. Deze genres zie je daarom veel terug in mijn werk.Kaart Cymbran de vrouwe van myrdin cathinca van sprundel

De vrouwe van Myrdin

In Cymbran is de sluier tussen de mens en de Andere Wereld vrij dun. Geesten, elfen en hun duistere vrienden zijn dichtbij. Ze zijn grillig en onvoorspelbaar en elke magie, elke wens heeft zijn prijs.de vrouwe van myrdin cover cathinca van sprundel
Zeven jaar geleden raakte Airys alles kwijt: haar moeder, haar vader en haar prinsdom Dyfed. Zeven jaar lang diende ze koningin Aranrod, die haar beloofde te helpen Dyfed terug te winnen. Wanneer Airys deze belofte wil inlossen, gebeurt het onverwachte en wordt ze verscheept naar het spookeiland Myrdin. Hier moet ze haar eigen angsten overwinnen, wil ze ooit haar familie en haar geboorteland nog terugzien.

 

Recensies:

Het is een boek vol spanning en een fascinerend verhaal. Daarnaast bevat het ook luchtige, humoristische stukjes en wat romantiek. Ik vond het een zeer aangenaam en origineel verhaal om te lezen.

Jeanine Feunekes – Both – Leesclub Perfecte Buren

Vanaf de eerste bladzijde, waar je kennis maakt me Airys, zit je midden in een verhaal vol actie, fantasie, spanning en emoties.

Connies Boekies

Ik vond het super leuk om te lezen. Je wordt in het begin al helemaal in het boek gezogen door een spannende opening en wordt kapot gemaakt door het einde. Maar je kan het boek niet wegleggen omdat het gehele boek gewoon spannend is.

SuperJoelleGirl

 

Recensieoverzicht:

Bezeten Boeken – 8 juni 2017

Banger Sisters – 8 juni 2017

Hebban – 11 juni 2017

Follow Me move – 19 juni 2017

Coffee ’n Cookie – juli 2017

Chinouk Thijssen – 22 augustus

Boeklovers – 29 december