De Vrouwe van Myrdin (2017) is mijn allereerste, echte debuut. Maar hiervoor was ik ook al druk bezig met schrijven. Enkele van mijn korte verhalen scoorden hoog bij schrijfwedstrijden van Pure Fantasy, de Brugse Boekhandel Award en Fantastels. Dat resulteerde in de volgende publicaties.

 

Achterblijvers (2018) – Godijn Publishing

Achterblijvers Godijn Publishing Cathinca valora's krachtIn deze bundel staan 25 verhalen rondom het thema ‘Achterblijvers’.

In ‘Valora’s kracht’ blijft Valora eenzaam achter op een slagveld. Daar ontmoet ze een van haar vijanden, niet wetend dat die haar ogen zal openen.

 

 

 

Fantastisch Strijdtoneel IV (2014)fantastisch-strijdtoneel-4-drama-van-farlee-publicaties-cathinca

Vanuit meer dan 200 inzendingen werd ‘Het drama van Farlee’ veertiende in de Fantasystrijd Brugge. Goed genoeg om in deze bundel te komen. Dit korte verhaal gaat over een meisje dat over haar hele lichaam verbrand is. Ze keert terug naar de plek des onheils om te ontdekken wat er nu echt gebeurd is.

 

Fantastisch Strijdtoneel III (2012)

fantastisch-strijdtoneel-3-twa-corbiesMet ‘Twa Corbies’ werd ik vierde in de Fantasystrijd Brugge, waarbij ik meer dan 200 andere inzendingen achter me liet. Dit verhaal gaat over een jongeman met een ravenvleugel en een raaf als moeder, die op zoek is naar zijn vader.

 

 

Pure Fantasy 28 (2012)Pure-fantasy-28-de-koorddanseres-en-de-maan

Met ‘De Maan en de koorddanseres’ won ik het thema circus. In dit verhaal danst een jonge koorddanseres over een koord naar de maan, in de hoop daar een medicijn voor haar zieke zusje te vinden.

Pure Fantasy 20 (2010)

Pure-fantasy-20-Mechna-dell-artreMet het korte verhaal ‘Mechna dell’artre’ won ik de themawedstrijd Steampunk en daarmee mijn eerste publicatie. In dit verhaal probeert Nadya de steampunk theatergroep van haar vader in leven te houden, in een tijdperk waar vrouwen weinig te zeggen hebben…