Andere publicaties

Naast De Vrouwe van Myrdin heb ik ook meerdere kortere verhalen geschreven én gepubliceerd. Ze scoorden hoog bij schrijfwedstrijden van Pure Fantasy, de Brugse Boekhandel Award en Fantastels en zorgden voor mijn eerste publicaties. Daarnaast heb ik bijdrages mogen leveren aan enkele sprookjesachtige bundels van Dutch Venture Publishing.

Er was eens – 2 het hart van een schurk (2021) – Dutch Venture Publishing

het hart van een schurk boekcoverNa het succes van de verhalenbundel Er was eens (2019) is er nu Er was eens 2 – het hart van een schurk. En ik mocht daar ook weer een bijdrage aan leveren. Dit keer geef ik mijn eigen draai aan een waterig sprookje…

Er was eens… een grote groep helden. Maar hoe zit het met de slechteriken?

Laat je meevoeren naar werelden waar de doden herrijzen, Doornroosje duisterder is dan je denkt, internettrollen de mensen het leven zuur maken, het peperkoekhuisje een andere betekenis krijgt en de zeeheks ook een hart heeft.

Vijf sprookjes, vijf schurken, vijf keer het verhaal achter de persoon die er niet zo goed vanaf komt.

ISBN: 9789492585677
uitgave: paperback en eboek

Er was eens (2019) – Dutch Venture Publishing

Mijn verhaal ‘Ontvlochten’ is opgenomen in deze sprookjesachtige bundel: Er was eens… vele fantastische sprookjes beginnen zo. Maar ken jij deze al?  Laat je meevoeren naar werelden waar Assepoester tegen loverboys strijdt, waar social media nog gevaarlijker is dan een spinnenwiel, waar inhalige fey muzikanten opsluiten in torens, waar oma’s gered moeten worden van iets ergers dan een boze wolf en waar twee zussen door yeti’s op de proef worden gesteld. Verhalen vol magie, verraad, vriendschap en liefde. Jen Minkman (Het licht van Lorelei), Suzanne Peters (Reken maar), Miranda Peters (Gaiatrilogie), Marijke F. Jansen (Kort en gelukkig) en Cathinca van Sprundel (De vrouwe van Myrdin) geven elk hun eigen twist aan een verhaal dat je dacht te kennen. Vijf sprookjes, vijf heldinnen, vijf keer ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Of toch niet?

Bestel een exemplaar rechtstreeks bij de auteur met handtekening!

Achterblijvers (2018) – Godijn Publishing

Achterblijvers Godijn Publishing Cathinca valora's krachtIn deze bundel staan 25 verhalen rondom het thema ‘Achterblijvers’. Uit tientallen inzendingen werden de beste verhalen geselecteerd, waaronder de mijne.

In ‘Valora’s kracht’ blijft Valora eenzaam achter op een slagveld. Daar ontmoet ze een van haar vijanden, niet wetend dat die haar ogen zal openen.

 

Fantastisch Strijdtoneel IV (2014)fantastisch-strijdtoneel-4-drama-van-farlee-publicaties-cathinca

Vanuit meer dan 200 inzendingen werd ‘Het drama van Farlee’ veertiende in de Fantasystrijd Brugge. Goed genoeg om in deze bundel te komen. Dit korte verhaal gaat over een meisje dat over haar hele lichaam verbrand is. Ze keert terug naar de plek des onheils om te ontdekken wat er nu echt gebeurd is.

Fantastisch Strijdtoneel III (2012)

fantastisch-strijdtoneel-3-twa-corbiesMet ‘Twa Corbies’ werd ik vierde in de Fantasystrijd Brugge, waarbij ik meer dan 200 andere inzendingen achter me liet. Dit verhaal gaat over een jongeman met een ravenvleugel en een raaf als moeder, die op zoek is naar zijn vader.

Pure Fantasy 28 (2012)Pure-fantasy-28-de-koorddanseres-en-de-maan

Met ‘De Maan en de koorddanseres’ won ik het thema circus. In dit verhaal danst een jonge koorddanseres over een koord naar de maan, in de hoop daar een medicijn voor haar zieke zusje te vinden.

Pure Fantasy 20 (2010)

Pure-fantasy-20-Mechna-dell-artreMet het korte verhaal ‘Mechna dell’artre’ won ik de themawedstrijd Steampunk en daarmee mijn eerste publicatie. In dit verhaal probeert Nadya de steampunk theatergroep van haar vader in leven te houden, in een tijdperk waar vrouwen weinig te zeggen hebben…