Agenda

Mascha schoonakker en ik op fantasyfestNa een lange rustige tijd met weinig optredens en festivals, komen er weer een hoop leuke dingen aan. Wil je me eens live ontmoeten om een boek te laten signeren? Of luisteren naar een van mijn harpoptredens? Of misschien wel allebei tegelijkertijd?

Houd dan de volgende data in de gaten.

Het voordeel van festivals is dat ik boeken kan signeren, ze met een kleine korting mag verkopen én daar ook bijzondere edities kan aanbieden. Dit jaar heb ik naast Ellowyns toren, ook de Engelse edities van De vrouwe van Myrdin en De held van Anwyn bij me.

DatumEvenementDetails
26 novemberBoekpresentatie WintermagieIn de kinderboekwinkel in Utrecht presenteer ik met de andere schrijvers de bundel Wintermagie! Scoor handtekeningen en geniet van de gezelligheid en muziek.
1 decemberPHANTASTISCHER LICHTERWEIHNACHTSMARKT 2022Ik speel op deze Kerstmarkt vol fantasie en magie tussen allerlei grote Duitse Middeleeuwse bands!
8 decemberPHANTASTISCHER LICHTERWEIHNACHTSMARKT 2022Ik speel op deze Kerstmarkt vol fantasie en magie tussen allerlei grote Duitse Middeleeuwse bands!
10-11 decemberMidwinterfair ArcheonHet archeon blijft een unieke locatie. Hier speel ik harp en verkoop ik boeken.
15 decemberPHANTASTISCHER LICHTERWEIHNACHTSMARKT 2022Ik speel op deze Kerstmarkt vol fantasie en magie tussen allerlei grote Duitse Middeleeuwse bands!
22 decemberPHANTASTISCHER LICHTERWEIHNACHTSMARKT 2022Ik speel op deze Kerstmarkt vol fantasie en magie tussen allerlei grote Duitse Middeleeuwse bands!

 

Voorbije optredens en events 2022