Mijn boeken

Op dit moment heb ik twee boeken gepubliceerd: een volledige roman en een novelle die zich in dezelfde magische wereld afspelen. Scelta Publishing gaf de eerste druk van De vrouwe van Myrdin uit in 2017, in 2018 kwam er een herdruk bij Dutch Venture Publishing. Bij deze uitgever kwam in 2019 ook De held van Anwyn uit, een novelle over de grootouders van Airys.

Benieuwd naar het boek? Lees het eerste hoofdstuk!

Kaart Cymbran de vrouwe van myrdin cathinca van sprundel

Vanaf jongs af aan schreef ik al schriften en schrijfblokken vol met verhaalideeën, scènes en wilde avonturen. Vooral fantasy, mythologie, sprookjes, geschiedenis en avonturenverhalen vond en vind ik prachtig om te lezen en om over te schrijven. Deze genres zie je daarom veel terug in mijn werk.

De vrouwe van Myrdin

de vrouwe van myrdin cover cathinca van sprundel

In Cymbran is de sluier tussen de mens en de Andere Wereld vrij dun. Geesten, elfen en hun duistere vrienden zijn dichtbij. Ze zijn grillig en onvoorspelbaar en elke magie, elke wens heeft zijn prijs.
Zeven jaar geleden raakte Airys alles kwijt: haar moeder, haar vader en haar prinsdom Dyfed. Zeven jaar lang diende ze koningin Aranrod, die haar beloofde te helpen Dyfed terug te winnen. Wanneer Airys deze belofte wil inlossen, gebeurt het onverwachte en wordt ze verscheept naar het spookeiland Myrdin. Hier moet ze haar eigen angsten overwinnen, wil ze ooit haar familie en haar geboorteland nog terugzien.

Bestel een exemplaar rechtstreeks bij de auteur!

Recensies:

Het is een boek vol spanning en een fascinerend verhaal. Daarnaast bevat het ook luchtige, humoristische stukjes en wat romantiek. Ik vond het een zeer aangenaam en origineel verhaal om te lezen.

Jeanine Feunekes – Both – Leesclub Perfecte Buren

Vanaf de eerste bladzijde, waar je kennis maakt me Airys, zit je midden in een verhaal vol actie, fantasie, spanning en emoties.

Connies Boekies

Ik vond het super leuk om te lezen. Je wordt in het begin al helemaal in het boek gezogen door een spannende opening en wordt kapot gemaakt door het einde. Maar je kan het boek niet wegleggen omdat het gehele boek gewoon spannend is.

SuperJoelleGirl

De held van Anwyn

Ontdek het magische hof van Anwyn
De jonge prins Pwyll weet dat hij in de problemen zit als hij per ongeluk Arawn, koning van de Andere Wereld, beledigt. Om zijn eer en zichzelf te redden, neemt hij Arawns gedaante aan en reist hij naar het magische hof van Anwyn. Daar moet hij de gevaarlijke Hafgan verslaan. Doen alsof je een oeroude, onsterfelijke koning bent, is alleen makkelijker gezegd dan gedaan… 
De onsterfelijke Rhiannon wil maar een ding: ontsnappen aan haar verloofde. Daarom sluit ze een overeenkomst met Pwyll. Zij helpt hem, als hij haar meeneemt naar de mensenwereld. Wanneer duistere krachten zich rondom Anwyn verzamelen, moeten ze beiden boven zichzelf uitstijgen… of alles verliezen.

Bestel een exemplaar rechtstreeks bij de auteur!

Also in English

Ellowyns toren

Ellowyns toren (2021)

Een eenzame toren, een versteend leger en een prinses die haar broer zoekt, maar de liefde vindt. Merryns broer Arthen hoeft maar één ding te doen om koning te worden: zichzelf bewijzen door naar het verloren domein te gaan en daar een bruid of een wonder te vinden. Merryn wacht gespannen op zijn terugkeer, totdat ze ontdekt dat enkele hovelingen Arthens ondergang beramen. Merryn reist zelf naar het verloren domein om Arthen te waarschuwen. Eenmaal daar stuit ze echter op een toren, waarin het wereldvreemde meisje Ellowyn woont. Wie is Ellowyn en kan Merryn haar misschien ook redden..?

Bestel een exemplaar bij de auteur met handtekening