Harp en zang

Voor balladen en mythische verhalen ben je bij Cathinca aan het juiste adres. Met haar stem heeft ze al vele luisteraars weten te betoveren. Daarbij begeleidt ze zichzelf op de harp. Tijdens haar optreden trakteert ze het publiek op filmmuziek, Disneyklassiekers, zachte liefdesliedjes en melancholische Ierse songs.

Zang, muziek en dans zit door mijn leven verweven en ik laat me er graag door inspireren. Nadat ik de (Ierse) muziek ontdekte, speelde ik enkele jaren in een Ierse band, waarmee ik optrad op fantasyfestivals, markten, bruiloften en partijen. Ook speelde ik graag samen op muzieksessies. Enkele jaren geleden kreeg ik een harp in handen en raakte betoverd door het instrument. Nu begeleid ik mezelf bij diverse gelegenheden. Mijn repertoire bestaat vooral uit Ierse liederen, balladen, en filmmuziek. Indien gewenst kan ik voor speciale gelegenheden nummers instuderen.

Koop nu de cd of de downloadcard van Harpsong

Op zoek naar een zingende harpiste?

Ik ben in te huren voor de volgende type optredens:

  • Bruiloft: Keltische harpmuziek klinkt prachtig bij de ceremonie, of op de achtergrond tijdens het feest of de receptie. Kan zowel met zang als instrumentaal. Indien gewenst kan ik bij tijdig aangeven ook verzoeknummers instuderen. Ik kan ingeplugd worden op het systeem of heb zelf een kleine box om licht versterkt te spelen.
  • Cathinca – solo podium act: Op festivals en andere podia kan ik een set verzorgen tot zo’n 45 minuten aan muziek per set. Mijn harp valt in te pluggen op een mengpaneel en ik ben in het bezit van een headset. Ik heb onder andere opgetreden op Elfia Arcen, Historisch Zoetermeer, Midwinterfair Archeon en in het Stadstheater Zoetermeer.
  • Cathinca + gasten – podium act: Samen met enkele gastmuzikanten kan ik tot zo’n 60 minuten aan muziek per set verzorgen. Samenstelling wisselt per opdracht en per persoon is er een meerprijs. Dit heb ik onder andere gedaan op Fantasyfest en Wintercastlefest.
  • Cathinca – walking act (akoestisch)  Akoestisch kan ik laagdrempelig optreden, op een hooibaal, of als walking act met een draagbare versterker. Vanwege weersomstandigheden is het handig om wel overdekt te kunnen spelen.
  • Cathinca + Abe de Verteller: Een verhaal krijgt nog meer sfeer en diepgang als het verweven wordt met zachte of juiste wilde harpklanken op het juiste moment. Abe de Verteller vertelt al meer dan 20 jaar, meer dan 350 mythen en sprookjes. Dit doet hij met de passie van een ware verteller! Uit de verhalen haalt hij zijn inzichten en inspiraties. Hij vertelt verhalen waar en wanneer hij maar kan, want dat is zijn lust en zijn leven.  Voor meer informatie en prijzen, kijk op: www.abedeverteller.nl

Prijzen variëren afhankelijk van de duur en of het mogelijk is om boeken te verkopen. Bij boekhandels is het mogelijk om harpmuziek te combineren met het signeren van boeken en boekverkoop.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via cvsprundel@gmail.com.

*Foto’s gemaakt door Don Bakhuizen, Mariëlle Groot Obbink, Joeri de Jong, Christophe Vico, Ronny Nijs en Fotoflex.nl.