Harp en zang

Voor balladen en mythische verhalen ben je bij Cathinca aan het juiste adres. Met haar stem heeft ze al vele luisteraars weten te betoveren. Daarbij begeleidt ze zichzelf op de harp. Tijdens haar optreden trakteert ze het publiek op filmmuziek, Disneyklassiekers, zachte liefdesliedjes en melancholische Ierse songs.

Zingen en dansen zat er altijd in en tijdens mijn tienerjaren ontdekte ik Ierse (folk)muziek en de bohdrán (Ierse drum). Na enkele jaren in een Ierse band op allerlei festivals gespeeld te hebben, focuste ik me op het schrijven. Totdat ik enkele jaren geleden een harp in handen kreeg en betoverd raakte door het instrument. Nu zing en speel ik mijn favoriete liederen wanneer het kan.

Optredens

Cathinca die op de harp speelt
Foto door Jeroen Mies

De afgelopen paar jaar heb ik bij verschillende gelegenheden muziek gespeeld en gezongen, onder andere bij boekpresentaties (in boekhandel Wagner, Oli Veyn, en bij Er was eens), bij bruiloften en op festivals als Historisch Zoetermeer en Wintercastlefest. Mijn repertoire bestaat vooral uit Ierse liederen, balladen, en filmmuziek. Indien gewenst kan ik voor speciale gelegenheden nummers instuderen.

 

Wil je meer weten over mijn harpmuziek en de mogelijkheden? Neem dan contact op via cvsprundel@gmail.com.