Elke tekst heeft eindredactie nodig. Hoe hard je ook geploeterd hebt op een manuscript, artikel, blog, of andere tekst, vaak blijven er toch slordigheidjes en onregelmatigheden in zitten. Wanneer je een tekst vaak herschrijft, zie je soms je eigen fouten niet meer. Daarom is een extra paar ogen ideaal.

Redigeren en eindredactie

Ik vis moeiteloos die DT-fouten, anglicismen, tangconstructies, tautologieën en kromme zinnen uit je tekst. De afgelopen jaren ben ik regelmatig gevraagd om manuscripten, boeken, teksten, flyers, begrotingen en meer te redigeren. Laat weten waarvoor je redactie nodig hebt en ik ga aan de slag.redactie redigeren cathinca van sprundel


Uurtarief in overleg. Bij spoedopdrachten (aflevering binnen een week) komt er 10% bij.

Enkele manuscripten waarvan ik de redactie verzorgd heb: 

Testimonials

    “Feitelijk ben je goud waard. Hoewel er weinig was wat verbeterd moest worden, is het verhaal er echt beter van geworden. Leggen in plaats van verzamelen en slofje voor de pantoffels, daar was ik in dit stadium niet meer opgekomen. Je uitleg over rommelwoorden, houd ik er in en zal ik gebruiken in mijn schrijfgroep.”

Karien Damen – Schrijfster ‘Suzy zoekt een huis’

    “Cathinca was mijn woordredacteur voor mijn roman “Stof en Schitteringen”. Ze heeft prima werk afgeleverd en ik hoop in de toekomst weer met haar te kunnen samenwerken!”

Kelly van der Laan – Schrijfster Stof en Schitteringen