Een frisse wind en het laatste nieuws

Het is al meer dan een jaar geleden dat ik het eerste exemplaar van ‘De vrouwe van Myrdin’ vasthield. De wind draait voortdurend en er is zoveel gebeurd dat ik het amper bij kan houden. Ik rende van festival naar festival, ontmoette lezers, kreeg enthousiaste en kritische recensies en werd vaak geïnterviewd.

Een nieuw contract

Toch was er een tijdje terug ook minder nieuws: Scelta Publishing ging stoppen vanwege gezondheidsredenen. Een spannende tijd brak aan, want hoe nu verder? Gelukkig heb ik afgelopen jaar vele lieve mensen leren kennen die me maar al te graag verder wilden helpen. Tot mijn grote vreugde tekende ik uiteindelijk een contract bij Dutch Venture Publishing.

contract tekenen dutch venture publishing cathinca van sprundel

On the road

Kortgezegd, het avontuur gaat door! Met een nieuwe, herziene uitgave. nieuwe cover de vrouwe van MyrdinDe cover is lichtjes gewijzigd en ik heb een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd. (Je leert in zo’n jaar toch een hoop bij als schrijver, zowel van de recensies als van de ontmoetingen met andere schrijvers.) Naast de nieuwe cover is ook het binnenwerk nieuw en komt er ook een compleet nieuwe blogtour om aandacht te vragen voor het boek! Ik ben ongelooflijk blij dat ik deze nieuwe kans heb gekregen en dat mijn boek extra uitgelicht wordt, vooral bij boekhandels. Ik zit de komende tijd in elk geval niet stil: ik ga de komende maand lekker de hort op om deze nieuwe editie te promoten. Ondertussen schrijf ik nog door, want de wereld van Cymbran lonkt, net als andere verhalen en vertellingen. Benieuwd waar ik de komende tijd te vinden ben? Je ziet het in dit overzicht:

Cathinca on tour de vrouwe van myrdin dutch venture publishing

Blogarchief