Snode plannen uitgevoerd: een nieuwe website

Op 1 januari 2017 maakten veel mensen goede voornemens voor het komende jaar. Of juist niet, omdat ze daar niet van hielden. Ik maak ook liever geen voornemens, maar snode plannen.

Voornemens blijven makkelijk bij voornemens. Vaak zijn ze heel vaag, zoals ‘meer bewegen’ of ‘gezonder eten’.
Plannen vind ik duidelijker. Je maakt een plan, voert het uit of als het in de huidige situatie niet werkt, pas je het plan aan.

Change of plans…

In 2016 heb ik vele van mijn plannen uitgevoerd, en zo maakte ik in januari 2017 weer braaf een lijstje voor het komende jaar. Bovenaan stond: eigen website! Het concept stond al klaar, de meeste teksten en afbeeldingen ook. Ik hoefde de site alleen nog maar af te maken en een SEO-check eroverheen te gooien. Dat moest vast in januari lukken. Wat kon er misgaan?

Juist, meer dan gedacht: vakantie, ziekte, familieomstandigheden, onverwachte, maar super leuke opdrachten… Het stapelde zich op. En toen werd het februari… Maar zoals je ziet, heb ik dit plan niet verlaten en presenteer ik, later dan verwacht, mijn nieuwe website: met foto’s, voorbeelden van mijn werk, diensten, én eigen blog. Dus neem gerust een kijkje. En wat zijn die andere snode plannen? Dat zullen jullie het komend jaar nog ontdekken. Houd daarvoor deze site en mijn facebook in de gaten.

Veel leesplezier!

Cathinca

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *