De vrouwe van Myrdin on the road

Het is al een tijd geleden dat ik een blog gepost heb, maar dat komt omdat ik het zo heerlijk druk heb gehad met de vrouwe van Myrdin. De afgelopen maanden verkocht ik mijn boek op allerlei festivals, was ik te gast bij boekwinkels en radiostations en heb bijzondere presentaties gehad.

Ik ontmoette nieuwe mensen: fans, collega’s, schrijvers. Er is zelfs een limited edition hardcover van de Vrouwe van Myrdin gekomen, die binnen de kortste keren was uitverkocht!

Hoewel dit overzicht verre van compleet is, plaats ik hieronder enkele foto’s, om te laten zien waar ik de afgelopen vier maanden allemaal geweest ben. De komende tijd wordt t iets rustiger, maar je ziet me in elk geval bij Winter Castlefest en waarschijnlijk ook op de Midwinterfair!

24 Juni – Folk in the Lounge bij Karin

karin folk at the lounge cathinca van sprundel

1 Juli – Book teaparty bij de Groene Godin

De groene godin cathinca van sprundel

8 Juli – Presentatie in de Bibliotheek Sassenheim

4,5,6 Augustus – Castlefest

Castlefest cathinca van sprundel myrdin

19 & 20 Augustus – Elftopia

16 September – YA Middag in Noordwijk

Ya middag noordwijk hilda spruit mirjam hildebrand cathinca van sprundel

23 & 24 september – Elf fantasy Fair Arcen

Elf fantasy fair cathinca van sprundel annemiek steur

30 September & 1 Oktober┬á– Historisch Zoetermeer

14 & 15 Oktober – Gothic & Fantasy Beurs

Emmy ruijven zon en maan cathinca van sprundel gothic

Blogarchief