Boekpresentatie de Vrouwe van Myrdin

Wekenlang was ik ermee bezig: de boekpresentatie van mijn debuut. Er moest een locatie geregeld worden, ik stuurde berichten naar de (lokale) media, maakte reclame via social media en hield nauw contact met mijn uitgeefster. Nooit gedacht dat zoiets zoveel werk kon zijn, maar het was t zeker waard!

Feest in boekhandel Wagner

In eerste instantie zou mijn presentatie in de lokale bibliotheek van Sassenheim zijn, maar die zou dat weekend gaan verbouwen. Gelukkig boekpresentatie de vrouwe van myrdin cathinca van sprundel wagnersprong boekhandel Wagner in het gat en ze hielpen me om er een echt feestje van te bouwen. Een week van tevoren richtten ze de complete etalage al voor me in: met posters, de boeken en leuke props. Omdat het verhaal gebaseerd is op Middeleeuwse mythes uit Wales, wilden de werknemers en de eigenaresse graag in stijl gaan. Gelukkig heb ik zelf een aantal middeleeuwse jurken in mijn kast hangen, dus die leende ik met plezier uit.

De boekpresentatie

Op de dag zelf gierden de zenuwen door mijn lijf. Zouden er mensen komen? Evelien van Scelta publishing was er al. Bakker Broodgewoon had gezorgd dat er prachtige eetplaatjes waren voor op muffins en Sonja had een speciale thee boekpresentatie cathinca van sprundel wagner boekhandelontworpen met kruiden die vroeger ook in Wales voorkwamen. Marcel & Marjolein zorgden ervoor dat mijn stem uitversterkt werd, en Gwendolynn de Boer zou tijdens de middag harp spelen. Om vijf voor twee was er nog niemand, maar daarna liep het ineens storm.

En dan signeren!

Na een paar prachtige nummers van Gwendolynn, opende Willemien Wagner de presentatie. Ze had nog een verrassing voor me: ze zou mijn boek gaan behandelen bij hun Young Adult leesclub. Daarna mocht ik iets vertellen over het boek, waarna Marcel mij op ludieke wijze live interviewde. Ook las ik een stukje uit mijn boek voor: gelukkig zonder stotteren. Voordat ik het wist, vloog de presentatie om en kwam het belangrijkste moment: boeken signeren! Er cathinca van sprundel boekpresentatie de vrouwe van myrdinwaren zoveel lieve bekenden, maar ook onbekenden die graag een exemplaar van mijn eersteling wilden. De boeken moesten zelfs uit de etalage getrokken worden. Het was echt een droom die uitkwam en ik ben nog steeds aan het nagenieten. Dit feestje zal ik niet snel vergeten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *